Jaunumi

Meklējam vēstures liecības

Meklējam vēstures liecības

Vai atceries savu pirmo Latvijas Leļļu teātra apmeklējumu, vai varbūt izrādi, kas palikusi siltā atmiņā? Varbūt Tev ir saglabājusies kāda fotogrāfija no teātra apmeklējuma Barona ielā, un Tu labprāt padalītos ar mums?

Mūsu atgriešanās mīļajās mājās paredzēta šogad, un tam par godu vēlamies izveidot fotoalbumu ar dažādām fotoliecībām no senākiem un ne tik seniem laikiem.

  • Ja esi ar mieru padalīties savās atmiņās, tad, lūdzu, seko norādēm:
  • Sūti fotogrāfijas uz info@lelluteatris.lv, lietojot datu glabāšanas programmu failiem.lv, lai nezaudētu fotogrāfiju kvalitāti.
  • Ja atceries, norādi izrādi un gadu, kad tā apmeklēta.
  • Ja fotogrāfijas ir drukātā veidā, pārbildē tās ar telefonu vai ieskenē.

*Nosūtot savas fotogrāfija uz norādīto e-pastu, tu piekrīti, ka tās tiek izmantotas teātra publici-tātes vajadzībām komunikācijas platformās - mājas lapā, sociālajos tīklos, drukātā albumā.

**Personas datu apstrāde tiek veikta saskaņā ar VSIA “Latvijas Leļļu teātris” Privātuma politi-ku - https://www.lelluteatris.lv/lv/sakums/privatuma-politika-1

#latvijaslelluteatris

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.