Jaunumi

Mūzikas albums "brūklenes un mellenes"

Mūzikas albums

Septembrī norisinājās mūsu jaunākā mūzikas albuma BRŪKLENES UN MELLENES prezentācija, kuru vadīja aktrise un albuma producente Dace Vītola. Pie klavierēm sēdās pianists Raimonds Petrauskis, pie perkusijām Ernests Mediņš, savukārt albuma dziesmas dziedāja teātra aktieri.

Jaunajā dziesmu, instrumentālās mūzikas un skaņu akcentu izlasē ir apkopotas 53 iestudējumos izmantotas muzikālās vai skaniskās vienības. Šis albums ir īpašs notikums teātra mazajiem skatītājiem, jo visas dziesmas iedziedājuši Latvijas Leļļu teātra aktieri, ienesot savu māksliniecisko pienesumu katrā skaņdarbā.

Lai vērienīgo darbu paveiktu albuma producente Dace Vītola savā komandā aicinājusi projektu vadītāju Lieni Paukšēnu, skaņu režisorus Agnesi Streļču un Staņislavu Kuļikovu, tituldziesmas aranžētāju Raimondu Petrauski, kā arī vokālo konsultanti Ievu Karēvicu. Albuma dizainu veidojušas mākslinieces Evita Bēta un Anastasija Morozova.

Albums pieejams iegādei Latvijas Leļļu teātra kasē, kā arī pirms izrādēm.

 

 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.