Jaunumi

Nāc svini kopā ar mums!

Nāc svini kopā ar mums!

Latvijas Leļļu teātris aicina uz pagalma atklāšanas svētkiem - 10. septembrī plkst. 13.00 - 14.30.

Pagājušajā sezonā mēs atgriezāmies savās mājās uz K. Barona ielas, un šajā sezonā ar LNK Industries atbalstu mēs atklājam labiekārtotu, publiski pieejamu pagalmu.

Latvijas Leļļu teātra valdes loceklis Mārtiņš Eihe saka:
“Pagalms ir vieta, kur notiek piedzīvojumi, vieta, kur iepazīsti jaunus draugus, vieta, kur gūsti nobrāzumus un spēlē spēles, bet citreiz vienkārši atpūties pēc smagas dienas. Ceru, ka mūsu pagalms, kurš top sadarbībā ar LNK Industries, kļūs par šādu vietu gan mums, gan mūsu viesiem - lieliem un maziem!”

Bērniem būs iespēja izspēlēties pagalmā – lēkt klasītes, likt āra puzzles, zīmēt ar krītiņiem, lēkt ar gumijām un saņemt nelielas pārsteiguma dāvanas no teātra.

Nāciet un sviniet kopā ar mums! 

 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.